Nieuwe secretaris bekend

maandag 30 oktober 2006 10:39

A.s vrijdag zal op het PerspectieF-verkiezingscongres Algemeen Secretaris Annemieke Schouten afscheid nemen van het bestuur. Inmiddels is de naam van haar beoogde opvolger ook bekend, Mart Keuning uit Barneveld.

Ik ben Mart Keuning, en, als jullie daar op het congres voor stemmen, binnenkort de nieuwe algemeen secretaris van PerspectieF. Ik ben achttien jaar, woon in Barneveld en bezoek daar de vrijgemaakte kerk. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding communicatie van de Christelijke Hogeschool Ede. Bij PerspectieF zat ik tot nu toe in de Commissie Communicatie, onder de bezielende leiding van Margreet Schutte. In de tijd die overblijft doe ik aan hardlopen en ben ik af en toe op de squash- of tennisbaan te vinden.

Ik vind PerspectieF belangrijk, omdat het belangrijk is dat jongeren zich bewust worden van wat politiek inhoudt, wat de politiek doet, en kán doen. Verder is het goed om als jongeren binnen een politieke partij je stem te laten horen. Dat is onze taak ook: onze mening blijven geven, en ons blijven mengen in het maatschappelijk debat. Het toffe is dat de ChristenUnie PerspectieF ziet als een volwaardige partij en dat de ChristenUnie ook luistert naar wat wij te vertellen hebben. Dat maakt ons werk nuttig en onze rol volwaardig. Als je kijkt waar PerspectieF voorstaat, vervult ze haar rol met verve.

Als algemeen secretaris zal ik verantwoordelijk zijn voor de verslaglegging van alle vergaderingen, het bewaken van het beleidsplan en voor het opstellen van zowel het beleidsplan als jaarverslag. Verder zal ik alle correspondentie coördineren. De functie is veelomvattend, maar ik heb genoeg energie en heel veel zin om me op deze manier in te zetten voor PerspectieF.

Als je vragen aan/over mij hebt, kan je altijd even een mailtje sturen naar martkeuning@gmail.com.

« Terug

Reacties op 'Nieuwe secretaris bekend'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari