Leiderschapstraining 2010 - nog een paar plekken over!

standaardmaandag 11 januari 2010 14:30

Vanaf februari gaan we weer van start met de leiderschapstraining. Na een zeer succesvol verlopen 3e training gaan we vanaf 2010 de training opnieuw faciliteren. Het doel van de training is om jongeren binnen PerspectieF te helpen bij het ontwikkelen van bepaalde talenten en te helpen ontdekken waar zij goed in zijn. Er zijn nog plaatsen beschikbaar - solliciteer nu!

De training spitst zich toe op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, vergroten van kennis over leidinggeven in de breedste zin van het woord, met als doel dat de deelnemers zowel binnen als buiten PerspectieF meer tot hun doel komen. De cursus bestaat uit drie elementen: Theorie, praktijk en persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar mensen die actief zijn/ willen worden binnen PerspectieF en hun leiderschapsvaardigheden willen ontdekken/ ontwikkelen. Ben jij enthousiast, lid van PerspectieF en bereid 1 keer in de maand af te reizen naar Amersfoort, dan nodigen wij jou uit om te reageren. Stuur dan nu een e-mail naar Bernard Bos (intern@perspectief.nu) en laat weten dat je geïnteresseerd bent in de training. Er zijn helaas maar 10 plekken beschikbaar.

Meer informatie vind je in de brochure en op de pagina perspectief.nu/leiderschapstraining. Voor vragen kun je contact opnemen met Bernard via de e-mail of telefonisch op nummer 0615906940.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Leiderschaps brochure 2010[1]228,2 kBapplication/pdfdownload

« Terug

Archief > 2010

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari