PerspectieF actief op CU jubileum congres

b.jpgwoensdag 03 februari 2010 12:21

Afgelopen zaterdag verzamelden zich 800 mensen in het Beatrix theater in Utrecht om het 10 jarig jubileum van de ChristenUnie te vieren. Onder hen waren veel PerspectieF’ers. Ook in het programma van het jubileum congres was PerspectieF actief.

In een paneldiscussie gaven PerspectieF’ers met verschillende leeftijden commentaar op de rol van jongeren binnen de ChristenUnie. Rienette Sytsema (voorzitter werkgroep onderwijs), Martin Otte (PerspectieF Zeeland), Klaas Pieter Derks (oud bestuurslid PerspectieF) en Wietse de Boer (ooit jongeren werker) vertegenwoordigden PerspectieF. Conclusie; jongeren zijn super belangrijk voor een politieke partij!

Het Nederlands Dagblad schreef over de toespraak van IJmert Muilwijk het volgende: “..de voorzitter van Perspectief haakte in zijn toespraak aan bij het fundament. Als de partij de ruimte geeft aan jongeren om zich in te zetten, zullen de jongeren teruggrijpen op de historie van de partij, beloofde hij. Er komt een heel nieuwe generatie die op precies hetzelfde fundament staat.''

Ook gaf IJmert een interview voor EO.nl op radio 5.

Hier is hij te vinden!

« Terug

Reacties op 'PerspectieF actief op CU jubileum congres'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2010

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari