Uitnodiging lezing ‘Christelijk-sociale politiek: markt, overheid of samenleving?’

Segers_Esterdinsdag 15 november 2011 18:09

Als bestuur van PerspectieF, ChristenUnie-jongeren, organiseren we een cursus over de grondslagen van de ChristenUnie voor PerspectieF-leden. Op woensdagavond 30 november organiseren we een lezing over 'christelijk-sociale politiek: markt, overheid of samenleving?'. De vraag die dan centraal staat is wat de christelijk-sociale visie is op de verhouding tussen markt, overheid en samenleving.

Gert-Jan Segers (directeur Wetenschappelijk Instituut) en Peter Ester (Eerste Kamerlid) zullen spreken. De lezing van Segers zal mede gebaseerd zijn op onderzoek van het WI. En Peter Ester zal vanuit zijn ervaring in de Senaat, zijn wetenschappelijk kennis en zijn vroegere ervaring in de Sociaal-Economische Raad en in de Commissie Bakker (over de toekomst van arbeidsparticipatie) zijn visie geven op het onderwerp.

Jullie zijn van harte welkom om op 30 november naar het partijbureau van de ChristenUnie (Johan van Oldenbarneveltlaan 46) te komen. Vanaf 19.00 uur zijn jullie welkom. De avond zal van 19.30 tot ongeveer 21.45 uur duren. Stuur graag vooraf even een mail naar politiekbuitenland@perspectief.nu om je aan te melden voor de lezing.

   
 Gert-Jan Segers  Peter Ester

 

« Terug

Reacties op 'Uitnodiging lezing ‘Christelijk-sociale politiek: markt, overheid of samenleving?’'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2011

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari