Solliciteer nu voor de PerspectieF-leiderschapstraining 2012

Leiderschapstraining_3maandag 21 november 2011 13:04

Volgend jaar organiseert PerspectieF voor de zesde keer haar jaarlijkse leiderschapstraining. De training hoopt bij te dragen aan het ontdekken en ontwikkelen van talent binnen PerspectieF. PerspectieF is op zoek naar potentiële leiders die 'out of the box' kunnen denken, die lef hebben en die zich verwant voelen met het werk van PerspectieF. Vanaf nu kun je de brochure downloaden en kun je solliciteren voor de training!

Tijdens de trainingsavonden worden aan de hand van theorie, persoonlijk contact en praktijk verschillende onderwerpen behandeld. Het uitwisselen van ervaringen en het geven van feedback op elkaar vormt een centraal en belangrijk onderdeel van elke avond. Naast deze avonden krijgen de deelnemers een externe coach toegewezen. Deze coach is een echte leider en is zeer ervaren in het bedrijfsleven of de politieke wereld.

Hieronder vind je de brochure. Solliciteren is mogelijk tot 1 januari 2012. Als je nog verdere vragen hebt, stuur dan een mailtje naar leiders@perspectief.nu.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Brochure leiderschap 2012700,5 kBapplication/pdfdownload

« Terug

Reacties op 'Solliciteer nu voor de PerspectieF-leiderschapstraining 2012'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2011

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari