Vacature leden selectiecommissie

Premature-Solicitationmaandag 25 juli 2016 09:33

Wegens het periodiek aftreden van twee leden van de selectiecommissie van PerspectieF, ChristenUnie-jongeren, zijn wij per 17 september 2016 op zoek naar twee nieuwe leden. De selectiecommissie bestaat uit vier personen die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het werven van kandidaat bestuursleden, het voeren van sollicitatiegesprekken en het opstellen van een voordracht aan de algemene ledenvergadering.

Door de recente statutaire wijzigingen heeft de selectiecommissie nu een volledig autonome positie gekregen. De kundigheid van de leden van de commissie is nog meer dan voorheen cruciaal voor het verkrijgen van goede bestuursleden. Expertise en affiniteit met Human Resource en een (voormalig) actieve rol binnen PerspectieF zijn om die reden van groot belang.

Op de Kick-Off van 17 september worden de nieuwe leden voorgesteld aan de algemene ledenvergadering. Ook bestuursleden die langer dan 1 jaar uit het bestuur van PerspectieF zijn getreden hebben de mogelijkheid om te solliciteren.

Ingekomen sollicitaties worden door het bestuur en de huidige leden van de selectiecommissie in behandeling genomen. Een sollicitatiegesprek kan onderdeel uitmaken van de procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jarin van der Zande, landelijk voorzitter via voorzitter@perspectief.nu of 06-15906934.

Bekijk de volledige vacature hieronder. Solliciteren kan tot 12 augustus 2016.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Vacature lid selectiecommissie 2017331,3 kBapplication/pdfdownload

« Terug

Reacties op 'Vacature leden selectiecommissie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2016

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari