Tom van Straten nieuwe communicatiemedewerker PerspectieF

604zaterdag 01 oktober 2016 14:09

Vanaf 1 oktober heeft PerspectieF een nieuwe communicatiemedewerker in dienst genomen. Voor de periode oktober tot april komt Tom van Straten onze organisatie helpen in de interne en externe communicatiestromen. Vanaf maandag is Tom regelmatig in Amersfoort en den Haag te vinden.

Omtebeginnen: Je bent eenenormekoffiefan, watvoorsoortkoffie ben je  gek van?

Thuis heb ik een Chemex staan, zo'n koffievaas is dat. Flinke grote bak koffie waarvan de laatste slok al net iets te lauw is: perfect. Wanneer ik in een koffiezaak zit drink graag een Flat White, twee espresso's met een kleine melklaag. Overigens heb ik gewerkt bij een studentenbureautje voor communicatieklussen met de naam Flat White.

Ja, daarovergesprokenwathebjehiervoorgedaan op communicatievlak?

Mijn eerste echte communicatieklus was direct als hoofd-communicatie bij Saltshaker. Daar ben ik samen met heel wat anderen verantwoordelijk geweest om zoveel mogelijk christelijke jongeren uit zoveel mogelijk verschillende kerken in Apeldoorn bij elkaar te krijgen. Daarna heb ik een half jaar stage gelopen bij het CDA. Daar heb ik onder andere hard gewerkt om het leenstelsel te voorkomen en mij in te zetten voor goede infrastructuur. Voor Schenkers, een koffiezaak in Apeldoorn ben ik bezig geweest voor hun zichtbaarheid. Bij Vodafone ben ik afgestudeerd als Public Affairs-medewerker. Daar heb ik hard gelobbyd voor het waarborgen van privacy in de nieuwe wetten die gaan over de bevoegdheden van veiligheidsdiensten.

Au.. CDA benoemde je net? Nu bekeerd?

Mijn historie bij het CDA geeft mij een gezonde, kritische houding richting de ChristenUnie die volgens mij elke PerspectieF'er moet hebben. Tegelijkertijd deel ik veel met de ChristenUnie. Je geloof een stem geven, een humaan bestaan voor vluchtelingen, het gezin als kern. Ik ben op dit moment geen lid meer van het CDA. Sinds een paar maanden ben ik lid van PerspectieF.

Beschrijf in een zin wat je hier persoonlijk wilt bereiken bij PerspectieF?

PerspectieF slim, simpel en actueel laten communiceren in deze belangrijke campagnetijd.

Volg Tom via Twitter @TomvanStraten en Instagram via @tvanstraten

« Terug

Reacties op 'Tom van Straten nieuwe communicatiemedewerker PerspectieF'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2016

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari