Kandidaat bestuurslid Jan Peter Blok

Jan Peter Blok (2)dinsdag 19 juni 2018

Nog een paar dagen tot aan de Focusdag van Perspectief, en daarom stellen we elke dag een kandidaat bestuurslid aan je voor. Met vanavond; Jan Peter Blok.

Ongeveer 25 jaar geleden ben ik geboren in Zaandam en ben hier blijven wonen samen met mijn ouders. De kennismaking met politiek is dus ook hier tot stand gekomen. Als fractieondersteuner ken ik het reilen en zeilen van de gemeenteraad in Zaanstad ondertussen een beetje. De laatste twee jaar ben ik bij PerspectieF betrokken geraakt door de politieke training en het meedoen aan projectgroepen. Daarnaast ben ik samen met anderen actief geweest gedurende de campagne voor de GR18 namens PerspectieF. 
Qua studeren heb ik veel ervaring, maar helaas nog geen diploma. Ik heb geprobeerd om in het basisonderwijs mij in te zetten voor kinderen, maar heb moeten concluderen dat een ander werkveld beter zal zijn. Komende zomer zal ik daarom starten met een HBO communication and multimediadesign. 
Als bestuurslid wil ik mij inzetten bij PerspectieF om met elkaar gezelligheid en het debat met elkaar aan te gaan. Dit kan het bestuur niet alleen en wil ik dus ook echt met jullie als leden gaan doen om er zo een mooi nieuw politiek seizoen van te maken. 
Labels

« Terug