Kandidaat in de spotlights: Aline Tuls

kandidatenbannerAlinevrijdag 09 juni 2017 15:11

Maar liefst vier vrouwen zijn dit jaar kandidaat voor het landelijk PerspectieF bestuur 2017/2018. Op 24 juni mag jij als lid van de vereniging onder andere over deze voordracht van de selectiecommissie gaan stemmen. Maar wie zijn deze dames nu eigenlijk? Waar komen ze vandaan, en wat zijn hun plannen voor PerspectieF? De komende dagen stellen we Leonie, Aline, Elsbeth en Christel aan je voor, met vandaag: Aline Tuls. Kandidaat bestuurslid organisatie.

Stel jezelf eens voor, wie ben je?
Ik ben Aline Tuls, een 21-jarige studente Academische Pabo uit Nijmegen. Mijn passies liggen voornamelijk bij Jezus, het onderwijs en mijn relaties met anderen. Ik praat graag (te veel), houd van koffie-ochtendjes + wijnavondjes en bijdehandte opmerkingen van kinderen maken mijn dagen altijd goed!

Waarom heb je voor deze functie gekozen?
Ik zoek al jaren naar een manier om mijn geloof handen en voeten te geven en mij in te zetten voor de opbouw van het koninkrijk van God op aarde. Diverse vormen van vrijwilligerswerk kwamen voorbij, maar nog nergens had ik het gevoel dat ik mijn ‘talenten’ ten volle benutte. Binnen het bestuur van PerspectieF denk ik dat mijn kwaliteiten en vaardigheden bij kunnen dragen aan het uiteindelijke verbeteren van de wereld. Hier word ik heel enthousiast van!

Wat is je het afgelopen jaar het meest bij gebleven van PerspectieF?
De openheid en de wijsheid van de leden van PerspectieF. Ik voelde mij direct meer dan welkom en serieus genomen. Bovendien vond ik de mensen die ik sprak erg inspirerend en denk ik nog veel van hen te kunnen leren.

Wat is jouw ambitie voor PerspectieF in het komende jaar?
Ik hoop mensen enthousiast te kunnen maken voor PerspectieF en vooral voor het kunnen hebben van impact op de politiek. Hoe gaaf is het wanneer er door ons toedoen daadwerkelijk dingen veranderen en we de levens van onze medemensen kunnen verbeteren?

Als bestuurslid organisatie zal ik mij vol enthousiasme richten op het organiseren van waardevolle activiteiten, trainingen en excursies. Hierbij wil ik op zoek gaan naar de juiste balans tussen gezelligheid en inhoud. Om zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte vanuit jullie, ga ik proberen zoveel van jullie te spreken op activiteiten! Hopelijk kan ik jullie laten zien dat ik open sta voor verbeterpunten en dat ik door middel van persoonlijke gesprekken de activiteiten zo aantrekkelijk mogelijk wil maken.

Op 24 juni, op de focusdag van PerspectieF, kan jij stemmen over de voordracht van Aline. Meer info en aanmelden kan hier!

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari