Kandidaat-bestuurslid Lokaal: Sara van der Laan

IMG_2088.JPGdinsdag 04 juni 2019 15:31

In aanloop naar de Focusdag op 22 juni stellen elke week twee van de kandidaat-bestuursleden zich voor. Dit keer stelt Sara van der Laan zich voor.

“Ook lokale politiek gaat over het algemeen belang”

Mijn naam is Sara van der Laan. Ik woon in Utrecht, waar ik Bestuurs- en Organisatiewetenschappen studeer, en Franse Taal en Cultuur. Naast mijn studie werk ik bij International Justice Mission en speel ik rugby. Ik ben heel enthousiast over mijn kandidaatschap voor de functie van Bestuurslid Lokaal en vertel je graag waarom.

In mijn studie leer ik oplossingen bedenken voor publieke vraagstukken, bijvoorbeeld binnen de jeugdzorg. De jeugdzorg wordt op lokaal niveau georganiseerd en tijdens mijn onderzoek hiernaar zie ik steeds weer hoe groot de impact van lokale politiek op onze levens is. Daarom vind ik het heel belangrijk dat wij, jongeren, lokaal meedoen door onze stem te laten horen en ons in te zetten.

In mijn rugbyteam ben ik de captain. Dit betekent dat ik aan de ene kant de strategie bepaal en die communiceer met het team en er aan de andere kant op let dat iedereen tot zijn recht komt en de onderlinge sfeer goed is. Deze ervaringen neem ik graag mee naar PerspectieF.

Door een laagdrempelige, uitnodigende houding en tegelijkertijd inhoudelijk diepgang na te streven, wil ik bijdragen aan een sterk PerspectieF. Ik wil me als Bestuurslid Lokaal inzetten voor een groeiend aantal actieve leden en sterke binding tussen leden en tussen de verschillende afdelingen. Ik zie er naar uit hiermee aan de slag te gaan, als mij die positie toevertrouwd wordt op 22 juni. Ik hoop je dan te zien en te spreken!

Op zaterdag 22 juni vindt de Focusdag van PerspectieF plaats. Naast dat er nieuwe bestuursleden gekozen worden, is er ook ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Wil jij aanwezig zijn op de Focusdag? Dat kan! Meld je nu aan via het formulier op https://www.perspectief.nu/nl/page/48826

« Terug

Reacties op 'Kandidaat-bestuurslid Lokaal: Sara van der Laan'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.