Commissie Internationaal zoekt enthousiaste mensen

ECPYNlogo100bij100woensdag 30 juni 2010 19:58

Vind je het leuk om buitenlandse politiek actieve christelijke jongeren te leren kennen en ben je niet vies van een uitdaging? Lees dan vooral verder! De Commissie Internationaal van PerspectieF is namelijk op zoek naar enthousiaste mensen om ons team aan te vullen. De commissie is verantwoordelijk voor de internationale contacten van PerspectieF. Daardoor komen leden in aanraking met mensen uit allerlei landen, van Armenie tot de Faeroer-eilanden en bezoeken ze zelf ook landen als Litouwen, Moldavie of de laatste dictatuur van Europa: Belarus.

Een van de taken van de commissie is het onderhouden van contacten en organiseren van activiteiten in het kader van het European Christian Political Youth Network (ECPYN). Naast de internationale contacten in het kader van ECPYN, coordineert de commissie internationaal ook de deelname van PerspectieF aan het Youth Institute for Multiparty Democracy (YIMD) een organisatie waarin verschillende politieke jongerenorganisaties samenwerken om meerpartijendemocratie in ontwikkelende democratieen te bevorderen. Ook onderhoudt de commissie namens PerspectieF contact met verschillende Nederlandse organisaties met een internationaal oogmerk, zoals de fractie van de ChristenUnie in het Europees Parlement.

De commissie internationaal organiseert internationale excursies naar bijvoorbeeld het Europees Parlement in Straatsburg of het Internationaal Gerechtshof in Den Haag, film- of debatavonden over internationale onderwerpen, een jaarlijkse internationale summer school in steeds een ander land en seminars in Nederland en daarbuiten.

Als dit je aanspreekt, bel of mail dan eens naar Auke Minnema voor meer informatie: 06-11863831 of internationaal@perspectief.nu

We zoeken commissieleden die mee willen denken over en mee willen helpen aan het organiseren van de diverse activiteiten, maar we zoeken ook een secretaris die notuleert tijdens de vergaderingen, de agenda opstelt enz. Voor deelname aan de commissie moet je regelmatig beschikbaar zijn, de commissie vergadert gemiddeld iedere maand, meestal op een maandagavond. Goede beheersing van het Engels is vereist.

Verder zoeken we ook vertalers voor het vertalen van (gedeelten van) publicaties van PerspectieF, ChristenUnie en het Wetenschappelijk Instituut ten behoeve van onze partnerorganisaties en vice versa. We zoeken vertalers voor in ieder geval de volgende talen: Engels, Frans, Duits en Spaans, maar als je een andere taal goed beheerst, neem dan ook gerust contact met ons op.

« Terug

Reacties op 'Commissie Internationaal zoekt enthousiaste mensen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2010

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari