Praktische informatie

Doelgroep
De doelgroep van deze training is (toekomstig) actieve PerspectieF’ers die graag praktische politieke vaardigheden willen ontwikkelen en gemotiveerd zijn voor christelijke politiek; lokaal en/of landelijk. Deze training wil jongeren opleiden die zich tijdens en na de training voor PerspectieF willen inzetten en hart hebben voor de doelen van PerspectieF. Dit kunnen studenten en werkenden zijn, zolang ze gemotiveerd zijn zich te committeren aan het vervullen van een rol bij PerspectieF. Het hebben van basiskennis van politiek is geen vereiste om deel te kunnen nemen aan de training, motivatie echter wel.  De training duurt vier maanden; elke twee weken vindt er één trainingsavond plaats. Deze avonden vereisen grondige voorbereiding door middel van het lezen van relevante literatuur en het uitvoeren van een opdracht, alsmede het onderhouden van contact met de coach. Verwachting is dat deelnemers per week gemiddeld drie uur bezig zijn met de training.

Van deelnemers wordt verwacht dat ze:

  • In de leeftijd van 18-27 zijn,
  • Gemotiveerd zijn om politiek te ontdekken en daarop impact te hebben,
  • Lid zijn of te worden van PerspectieF,
  • Elke trainingsavond aanwezig zijn,
  • Actief contact onderhouden met hun coach,
  • Opdrachten zeer goed voorbereiden,
  • Na de training actief blijven of worden voor PerspectieF,
  • 50 euro deelnemersbijdrage inleggen. Deze bijdrage wordt gebruikt voor onder andere eten, drinken, locaties voor de start- en sluitdagen, bedankjes voor de sprekers en de reader.

Data
De startdag vindt plaats op zaterdag 10 november 2018. De trainingsavonden zijn 19 november, 3 december, 17 december, 14 januari, 31 januari en 11 februari. 

Sollicitatie

Je kunt solliciteren door (uiterlijk 22 oktober) een motivatiebrief en je CV te sturen naar politiek@perspectief.nu. 

Locatie
De avonden zullen plaatsvinden op het Partijbureau in Amersfoort, naast het station. Adres: Johan van Oldenbarneveltlaan 46, 3818 HB Amersfoort

Reader
Op de startdag (10 november) ontvang je van ons een reader met literatuur, opdrachten en een uitgebreide cursusomschrijving.