Internationaal secretaris

Impact maken in de politiek. Jongeren bekrachtigen om zich te ontwikkelen tot sterke politici. Geluid met impact, activiteiten met impact, jongeren met impact. Dat is waar PerspectieF in Nederland voor staat. Maar dat niet alleen. PerspectieF denkt over landsgrenzen.

Jongeren impact laten hebben binnen Europa vanuit een netwerk van Europese christelijke politieke jongeren. Impact hebben op lokale en landelijke politiek met een internationaal geluid. Jongeren aanwakkeren lokale en landelijke politiek vanuit een groter internationaal geheel te bekijken en te bedrijven. Dat is de missie van het Internationaal Secretariaat van PerspectieF.

De internationaal secretaris van PerspectieF weet de wegen binnen de Europese christelijke jongerenpolitiek, heeft als member regelmatige contacten met het netwerk van de ECPYouth (www.ecpyouth.eu) tijdens conferenties en vergaderingen en probeert de verbinding te leggen tussen leden van PerspectieF en de rest van Europa en wat er in de wereld speelt.

Dus, heb je interesse in Europese politiek? Wil je weten hoe christelijke politieke jongeren uit andere Europese landen denken en politiek bedrijven? Heb je een internationaal denkperspectief? Of andere politieke interesse die over landsgrenzen gaat? Neem dan contact op met onze Internationaal Secretaris Rik van Huigenbos (e-mail).

  • Rik van Huigenbos
    Internationaal Secretaris

    E-mail: internationaal@perspectief.nu

    Twitter