Lid Denktank

PerspectieF probeert voortdurend op de actuele politieke kwesties en maatschappelijke problemen een standpunt te formuleren in een Denktank. 

De Denktank is niet gericht op het zoeken van publiciteit, maar vervult een voornamelijk interne functie. De leden blijven reflecteren op de uitgevoerde projecten en de standpunten die PerspectieF daarmee  uitdraagt. Ook hebben ze nauw contact houden met het Wetenschappelijk Instituut van de ChristenUnie om ook op dat niveau de samenwerking te blijven zoeken.

Naast een intern inhoudelijke functie heeft de Denktank ook een extern inhoudelijke functie, namelijk als luis in de  pels van de ChristenUnie. De Denktank bestaat uit PerspectieF’ers die verstand van zaken hebben en constant gericht zijn op kundige standpuntformulering over de volle breedte van het politieke domein.

De tijdsinvestering die je doet is gemiddeld twee uur per week, met een maandelijkse vergadering. Daarvoor krijg je tal van mogelijkheden terug, waaronder de toegang tot een groot politiek netwerk en alle mogelijkheden om jezelf op politiek en organisatorisch gebied te ontwikkelen.

Herken jij je in dit profiel en heb jij interesse om je eigen expertise in te brengen in de denktank? Stuur je motivatie en CV naar politiek@perspectief.nu