PJO-parlement 2020

5-6 maart zal het PJO-parlement weer plaatsvinden!

Lijkt het jou tof om twee dagen lang te debatteren met andere Politieke jongeren organisaties in het hart van de democratie? PerspectieF organiseert, in samenwerking met andere PJO's ook dit jaar weer het PJO Parlement. Donderdag 5 en Vrijdag 6 maart gaat PerspectieF het debat aan met andere PJO's. Dit debat wordt gevoerd in het hart van de democratie; de Tweede Kamer in Den Haag

En jij kan erbij zijn, om PerspectieF te vertegenwoordigen! In de plenaire zaal gaan we het debat aan met andere Politieke Jongerenorganisaties, zoals de JOVD, DWARS en de SGPJ. Op het bijzondere podium in de Tweede Kamer krijg je de mogelijkheid om te laten zien hoe sterk jij kan debatteren, ga je onderhandelingen aan met andere politieke partijen en wordt het politieke spel tot in de puntjes uitgespeeld. Deze ervaring wil je niet missen!  

Belangrijk om te weten:

Vooraf aan het PJO parlement organiseren we twee avonden in Amersfoort om met elkaar te werken aan ons verkiezingsprogramma. Hiervoor staan al twee data gepland, namelijk: donderdag 16 januari en donderdag 20 februari. Op deze avonden zullen we onze strategie bepalen en zal er een mini-debattraining. Alles om als PerspectieF beslagen ten ijs te komen tijdens het PJO Parlement en jullie optimaal voor te bereiden. Als je mee doet aan het PJO Parlement, is het meedoen aan de voorbereiding verplicht!

Doel
Het trainen en ontwikkelen van retorische vaardigheden van leden
Het ontwikkelen van een persoonlijke spreekstijl;
Inhoudelijke ontwikkeling vanuit het perspectief van spreken;
Scouten en aan het woord laten van jonge talentvolle sprekers.

Profiel deelnemers
Tussen de 18 en 27 jaar;
Hebben capaciteiten en een bereidheid om zich te ontwikkelen in retorische vaardigheden.

Praktische informatie:

Data:  - Donderdag 16 januari, 19.30 - 22.00 uur, partijbureau in Amersfoort
           - Donderdag 20 februari, 19.30 - 22.00, partijbureau in Amersfoort

PJO-parlement. 5 en 6 maart 2020, Verzamelen om 16.00 uur in Den Haag, (locatie volgt) tot en met vrijdagavond na etenstijd. Om 19.30 begint het daadwerkelijke programma op locatie met de andere PJO's. Als PerspectieF spreken we al om 16.00 uur af in Den Haag om de laatste zaken voor te bereiden en door te spreken.

Kosten: De kosten om mee te doen aan het evenement zijn 15 euro. Daarnaast slapen deelnemers optioneel in een hotel in Den Haag, waar 35 euro voor gerekend wordt. Dit is een ontzettende aanrader, maar niet verplicht. Bij de kosten zit het programma van het pjo-parlement met een maaltijd op vrijdag, ontbijt, lunch en koffe en thee inbegrepen. De donderdag wordt er waarschijnlijk een klein hapje in Den Haag of op het station (op eigen kosten) gegeten!

Doe je mee? Stuur dan een mail met daarin je motivatie naar organisatie@perspectief.nu

Indien er te veel aanmeldingen zijn, zal er een selectie worden gemaakt op basis van je motivatie.