Gouda

Gouda is een mooie levendige stad. Gouda heeft haar naam te danken aan de naastgelegen rivier de Gouwe. Het historisch centrum van Gouda is een kenmerkende bezienswaardigheid. De verschillende kerken, historische gebouwen en het grachtenstelsel geven Gouda kleur. In Gouda zit de lokale ChristenUnie-fractie sinds kort in het college. Er zijn daardoor talloze uitdagingen waarin Perspectief Gouda en de lokale ChristenUnie-fractie volop kunnen inzetten op de belangrijke thema's. Mede doordat de ChristenUnie-Gouda fractie de wethouder levert op het sociaal domein. Voor Perspectief Gouda is een belangrijk streven om meer jongeren bij de lokale politiek te betrekken.

Actief worden in Gouda?

  • Erik Busstra & Jasper Jansen
    Jongerenambassadeurs voor PerspectieF in Gouda

    E-mail | Facebook | Agenda

Onze drijfveren om actief te zijn in de politiek

Iedereen heeft er altijd een mening over, politiek. Toch hebben partijen hebben al jaren te maken met een daling aan leden. Zeker op lokaal niveau zijn er weinig mensen die zich actief inzetten op politiek gebied. Jongeren die lid zijn zie je ook niet vaak en als het dan ook nog eens een Christelijke partij betreft zijn veel mensen hun interesse al verloren. Toch heeft de ChristenUnie ongeveer 200 leden in Gouda waaronder Erik Busstra (1991) en Jasper Janssen (1994) van de jongerenorganisatie Perspectief.

Kort geleden zijn, Erik Busstra en Jasper Janssen, geïnterviewd door gouda.hu.nl. Lees hier meer over onze drijfveren om actief te zijn binnen de politiek.

PerspectieF Gouda in actie voor schone stad