Utrecht

Utrecht is een bloeiende stad vol leven en mogelijkheden. Een stad vol studenten en ook een stad vol historie. Het is niet altijd zichtbaar, maar net als in andere grote steden heeft ook Utrecht te maken met ingewikkelde problematiek en veel uitdagingen voor de toekomst. Denk aan schrijnende armoede, het tekort aan starterswoningen en overvolle fietsenstallingen. PerspectieF Utrecht en de lokale ChristenUnie-fractie zijn constant bezig om deze thema’s onder de politieke aandacht te brengen. De jongerenambassadeur in Utrecht zet zich in om meer jongeren in Utrecht te betrekken bij het werk van de lokale overheid. Regelmatig worden er activiteiten en evenementen georganiseerd waar jij bij kunt zijn. Hou daarvoor onze agenda in de gaten.

Actief worden in Utrecht?

  • Vacant
    Jongerenambassadeur voor PerspectieF in Utrecht

    E-mail | Agenda

PerspectieF Utrecht zoekt nieuwe bestuursleden

Als PerspectieF zijnde hebben we een heel aantal actieve afdelingen die zich op allerlei manieren inzetten in hun eigen stad. Deze afdelingen worden draaiende gehouden door een grote groep enthousiaste PerspectieF'ers die met elkaar een verschil maken en impact hebben in hun eigen omgeving.

Om dit werk voort te kunnen zetten zijn wij hard op zoek naar nieuwe bestuursleden. 

Wat vragen wij van jou:
- Affiniteit met PerspectieF
- Interesse in politieke en maatschappelijke vraagstukken
- Initiatiefrijk
- Tijdsbesteding: 1 à 3 uur per week

Wat bieden wij jou:
- Een groot (politiek) netwerk
- Een inkijk in de lokale politiek
- De kans om inpact te hebben in je eigen stad
- Inhoudelijke en praktische training

 Dus vind je het leuk om je in te zetten voor PerspectieF? Heb je interesse om aan het werk te gaan in je eigen stad? Mail dan naar: lokaal@perspectief.nu

Politiekfabriek Utrecht

De Politiekfabriek Utrecht is een stichting van samenwerkende PJO’s (Politieke Jongeren Organisaties). De jongerenorganisaties van DWARS, PINK, Jonge Democraten, JOVD, CDJA, Jonge Socialisten en PerspectieF zijn het inhoudelijk vaak niet met elkaar eens, maar in een ding vinden we elkaar:

Politiek is leuk en meer jongeren zouden er kennis mee moeten maken. Dit is dan ook precies wat we met elkaar willen bereiken. Op een laagdrempelige en neutrale manier willen we meer jongeren kennis laten maken met politiek.