Nieuwsoverzicht

In gesprek met vluchtelingen in Ter Apel

Ter Apel evelijn klein.png27-08-2022 14:43 Het bestuur van PerspectieF heeft de afgelopen dagen met lede ogen de ontwikkelingen in Ter Apel aangezien. De situatie van buiten slapende vluchtelingen en ontbrekende hygiëne vinden we mensonterend. Hierom wilden we zelf zien hoe het eraan toegaat in Ter Apel en van de vluchtelingen zelf horen wat ze meemaken. Gisteren ben ik, Evelijn, naar Ter Apel geweest. Klik voor meer!

Complex, confronterend, maar toch cruciaal – Zweden en Finland bij de NAVO

Navo kleine afbeelding18-07-2022 13:45 “Transformerend”, zo noemde de secretaris-generaal van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO), Jens Stoltenberg, de meest recente NAVO-top in Madrid. Tijdens deze “historische” top zijn ... Klik voor meer!

Stikstofcrisis: samen komen tot een passende oplossing

Opinie de stikstofcrisis12-07-2022 14:59 Een onduidelijk en onhandig kaartje, ontbrekende plannen voor andere sectoren die ook schadelijke stikstof uitstoten, en geen toekomstperspectief voor de boeren. Je kunt de gepresenteerde ... Klik voor meer!

Interview met kandidaat-Secretaris Nathánaël Post

7.png17-06-2022 09:57 We bevinden ons rustig en geduldig naast het open raam in een trein richting Rotterdam Centraal: brede rivieren gaan buiten waarschijnlijk traag door oneindig laagland, maar op dit late tijdstip is daarvan geen klap te zien, waardoor we ons maar tot elkaar richten. Klik voor meer!

Interview met kandidaat-bestuurslid Politiek Nathan Kramer

6.png16-06-2022 13:14 “Je kan soms vergeten dat politiek daadwerkelijk consequenties draagt.” Klik voor meer!

Klik hier voor het complete nieuwsarchief.