Nieuwsoverzicht

Opinie: Nederlandse steun in vaccinhulpcampagne is welbegrepen eigenbelang

Opinie2.pngdinsdag 13 juli 2021 We zien allemaal reikhalzend uit naar het einde van de coronacrisis. In de politiek lijkt helaas nog niet het besef te zijn doorgedrongen dat de pandemie in Nederland pas is afgelopen, als ook de rest van de wereld veilig is. Juist nu het in Nederland de goede kant op lijkt te gaan, zouden we ruimhartig hulp moeten bieden aan kwetsbare delen in de wereld, waar vaccinaties achterblijven. Klik voor meer!

Kandidaat-Bestuurslid Internationaal Wouter Jan de Graaf

Wouter-Jan de Graaf.jpgvrijdag 18 juni 2021 “Op Europees gebied is de ChristenUnie nog te voorzichtig: niet alle problemen zijn nationaal op te lossen” Op woensdag 9 juli spreken wij met Wouter Jan de Graaf, de man die kandidaat is om ... Klik voor meer!

Kandidaat-Bestuurslid Opleiding Jonathan Sleurink

Jonathan Sleurink.jpgvrijdag 18 juni 2021 “Ik werd misselijk van de uitspraken van de SGP-jongeren over vrouwen die niet in het bestuur zouden mogen: man en vrouw moeten juist samenwerken” Op zondagochtend 13 juli bellen wij met Jonathan ... Klik voor meer!

Sfeerimpressie Thema-avond EU

E2vn3o6X0BEWykB.jpgwoensdag 09 juni 2021 Op 31 mei was het dan eindelijk zo ver. Nilüfer Gündoğan (Kamerlid voor Volt) en Peter van Dalen (europarlementariër voor de CU) waren fysiek aanwezig. Mathieu Segers (professor ‘Europese ... Klik voor meer!

Israël-Palestina-avond: reflectie van Martine Würsten

Uittocht uit Egypte.pngwoensdag 09 juni 2021 Martine Würsten reageert op de Israël-Palestina-avond van 4 juni: "De avond gaf een eenzijdig beeld weer door de situaties die geschetst werden." Klik voor meer!

Klik hier voor het complete nieuwsarchief.