Zuid-Holland

Wie zijn wij?

Wij zijn het eerste bestuur van PerspectieF Zuid-Holland, bestaande uit 5 leden:

  • Voorzitter – Sam van Egmond
  • Secretaris – Véronique Lubach
  • Bestuurslid Politiek – Chris Noordzij
  • Bestuurslid Communicatie – Isa Marie Winnubst
  • Bestuurslid Organisatie – Anne-Fleur Brunn

Komend jaar willen we samen met jullie bouwen aan een christelijke gemeenschap die ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling in de politiek en in je geloofsleven. Wat je omstandigheden ook zijn, we hopen dat je je welkom mag weten bij PerspectieF en dat we de overbrugging kunnen zijn tussen jongeren in de randstad en de landelijke politiek. Juist in Zuid-Holland, de provincie met grote studentensteden en de meeste PerspectieF’ers, willen we samen het verschil maken!

Actief worden

Lijkt het je leuk om mee te denken over onze initiatieven, standpunten of activiteiten? Neem vooral contact met ons op! Je kunt ook direct al aan de slag als organisator: onze afdeling heeft een Activiteitencommissie waarvoor je je kan aanmelden bij Anne-Fleur (zuidholland@perspectief.nu). Mocht je je willen inzetten in het bestuur, laat het ons dan vooral weten. Daarnaast kun je je ideeën altijd met ons delen op een van onze (in)formele activiteiten, dus hopelijk zien we je daar!

Contact

Contact opnemen? Heb je nog vragen of ideeën? Mail ze naar zuidholland@perspectief.nu, dan beantwoorden we ze zo snel mogelijk. Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter @perspectiefzuidholland.

Nieuwsbrief 

Wil je nou niks missen van onze updates? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via https://perspectief-zuid-holland.email-provider.eu/memberforms/subscribe/standalone/form/?a=jhjzera2vb&l=oa0kq0n4pk

Activiteiten

Mooie Zuid-Hollandse PerspectieF'ers!

Op 16 januari hopen we te gaan 'helpen en happen' bij een Haagse Leger des Heils locatie! De avond zal beginnen om 16.45 op de locatie, en rond 19.30 zullen we gezamenlijk afsluiten. Via onderstaand formulier kan je je opgeven, doe dit voor uiterlijk 10 januari!

Veel liefs,
Uw activiteitencommissie