Utrecht

Utrecht is een bloeiende stad vol leven en mogelijkheden. Een stad vol studenten en ook een stad vol historie. Het is niet altijd zichtbaar, maar net als in andere grote steden heeft ook Utrecht te maken met ingewikkelde problematiek en veel uitdagingen voor de toekomst. Denk aan schrijnende armoede, het tekort aan starterswoningen en overvolle fietsenstallingen. PerspectieF Utrecht en de lokale ChristenUnie-fractie zijn constant bezig om deze thema’s onder de politieke aandacht te brengen. De jongerenambassadeur in Utrecht zet zich in om meer jongeren in Utrecht te betrekken bij het werk van de lokale overheid. Regelmatig worden er activiteiten en evenementen georganiseerd waar jij bij kunt zijn. Hou daarvoor onze agenda in de gaten.

Actief worden in Utrecht?

  • Gert-Jan Verduin
    Jongerenambassadeur voor PerspectieF in Utrecht

    E-mail | Agenda

Politiekfabriek Utrecht

De Politiekfabriek Utrecht is een stichting van samenwerkende PJO’s (Politieke Jongeren Organisaties). De jongerenorganisaties van DWARS, PINK, Jonge Democraten, JOVD, CDJA, Jonge Socialisten en PerspectieF zijn het inhoudelijk vaak niet met elkaar eens, maar in een ding vinden we elkaar:

Politiek is leuk en meer jongeren zouden er kennis mee moeten maken. Dit is dan ook precies wat we met elkaar willen bereiken. Op een laagdrempelige en neutrale manier willen we meer jongeren kennis laten maken met politiek.