Intentieverklaring

dinsdag 07 december 1999 00:00

Aan de leden van de RPF-jongeren en de GPJC,

Beste leden,

Wij, besturen van de RPF-jongeren en de GPJC, hebben de behoefte het wederzijds contact en de samenwerking te intensiveren. Deze behoefte groeit door toenemende herkenning. Als christen-jongeren willen we bouwen aan Christus’ koninkrijk. Daarom zien wij, kinderen van één Vader, het samen vormgeven aan het politiek jongerenwerk als een grote uitdaging.

We herkennen en erkennen elkaar in doel en missie. Daarnaast hebben de ontwikkelingen in het gezamenlijk optreden van onze moederpartijen, de RPF en de GPV, ons ervan overtuigd dat daadwerkelijke eenheid in Christus onze bijdrage aan een duurzaam gezonde samenleving ten goede komt. Dat betekent dat wij samen vooral jongeren, maar met hen ook anderen, in maatschappij en politiek willen overtuigen van de zegenrijke werking van Gods Evangelie en de betekenis hiervan voor het openbaar bestuur.

Deze overtuiging verdient een optimale ondersteuning. Wij bezinnen ons daarom met toewijding op de inrichting van één organisatie die de uitvoering van onze gezamenlijke missie het meeste dient. Met het zicht op eeuwigheid en een besef van tijd streven wij naar een voorspoedige integratie, om daarmee onze Koning en medeburgers dienstbaar te kunnen zijn.

Alleen geïnspireerd door Gods Geest kan dienstbaarheid in en aan zijn wereld écht vruchtbaar zijn. Daartoe bidden wij om wijsheid en zegen en willen iedereen die zich van deze God afhankelijk weet oproepen dit met ons te doen!

De besturen van de RPF-jongeren en de GPJC

Namens deze,



Hans Valkenburg
Voorzitter RPF-jongeren

Koen de Snoo
Voorzitter GPJC

Pieter van der Zwan
Secretaris RPF-jongeren

Alko Afman
Secretaris GPJC

« Terug

Reacties op 'Intentieverklaring'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.