« Terug

Kandiaat-bestuurslid Organisatie: Gijsbert Legemaat

Gijsbert-webversie[12206].JPGdinsdag 11 juni 2019

In aanloop naar de Focusdag op 22 juni stellen elke week twee van de kandidaat-bestuursleden zich voor. Dit keer stelt Gijsbert Legemaat zich voor.

Mijn naam is Gijsbert Legemaat, 23 jaar oud. In het dagelijks leven help ik als webdesigner ondernemers met (online) communicatie. De afgelopen jaren heb ik mij ingezet voor de lokale ChristenUnie fractie in Woudenberg en ben ik actief betrokken geraakt bij PerspectieF. Naast mijn politieke werk coördineer ik in mijn eigen gemeente een gedeelte van het jeugdwerk en organiseer ik maandelijkse interkerkelijke jeugddiensten.

Ik zie er naar uit om mijn talenten, werk- en politieke ervaring in te zetten voor onze prachtige vereniging! Ik zie kansen. Kansen om goede en passende activiteiten te organiseren. Om ons verhaal sterker naar buiten te brengen, PerspectieF bekender te maken. Zo kunnen we nieuwe (en bestaande) leden verbinden aan PerspectieF.

Op zaterdag 22 juni vindt de Focusdag van PerspectieF plaats. Naast dat er nieuwe bestuursleden gekozen worden, is er ook ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Wil jij aanwezig zijn op de Focusdag? Dat kan! Meld je nu aan via het formulier op https://www.perspectief.nu/nl/page/48826

Foto door: Annevdl fotografie