Kandiaat-bestuurslid Organisatie: Sylvana Bal

Sylvana.jpgwoensdag 12 juni 2019 19:06

In aanloop naar de Focusdag op 22 juni stellen elke week twee van de kandidaat-bestuursleden zich voor. Dit keer stelt Sylvana Bal zich voor.

Hallo, mijn naam is Sylvana Bal, 26 jaar en ik ben een derdejaars Bestuurskundestudent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds oktober lid bij PerspectieF Rotterdam, waarbij ik momenteel de bestuursfunctie van organisatie op lokaal niveau vervul. In het verleden heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan en hiervoor ook al veel mooie evenementen mogen organiseren. Hierbij vind ik het belangrijk om te luisteren naar het geluid van de mensen en dit te gebruiken in het organiseren. Het geluid wat ik zo nu en dan hoor vanuit de leden laat horen is dat ze graag meer betrokken willen zijn bij PerspectieF, maar vaak net de drempel te hoog vinden om mee te doen aan bijvoorbeeld een debat of training. Graag zou ik deze terughoudendheid willen transformeren naar een actieve houding. Ik zie namelijk zoveel potentie onder PerspectieF’ers en zou hen een duwtje in de rug willen geven.

Op zaterdag 22 juni vindt de Focusdag van PerspectieF plaats. Naast dat er nieuwe bestuursleden gekozen worden, is er ook ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Wil jij aanwezig zijn op de Focusdag? Dat kan! Meld je nu aan via het formulier op https://www.perspectief.nu/nl/page/48826

« Terug

Reacties op 'Kandiaat-bestuurslid Organisatie: Sylvana Bal'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019

november

september

juli

juni

mei

maart

februari

januari