Nieuwe bestuursleden stellen zich voor

DSC00166maandag 01 mei 2006 14:47

Op de Algemene Ledenvergadering van 20 mei zullen vier nieuwe bestuursleden aantreden. Inmiddels zijn de kandidaten voor de meeste functies bekend. Anton de Wit, penningmeester, Margreet Schutte, communicatie, Gijsbert Duijzer, acties & Ruth van Otterloo, internationaal secretaris, stellen zich voor.

Margreet Schutte - Bestuurslid Communicatie
Ik ben Margreet Schutte en mag mijzelf  het nieuwe bestuurlid  Communicatie noemen. Zoals inmiddels gebruikelijk is zal ik iets over  mijzelf vertellen. Ik ben 20 jaar en ik  ben geboren op de Veluwe in  het mooie Oldebroek. Ik heb mijn middelbare schooltijd doorgebracht  op het voormalige eiland Urk. Na de HAVO heb ik het basisjaar aan de  Evangelische Hogeschool in Amersfoort gedaan. Momenteel zit ik in het  derde jaar van de opleiding Communicatie aan de Christelijke  Hogeschool Ede. Ik kom uit een politiek nest. Van kinds af aan is  politiek er met de paplepel ingegoten. Tijdens de campagnes werd ik  ingeschakeld om het gehele dorp te voorzien van foldertjes. Mijn  eerste aanraking met politiek en communicatie. Het lijkt me een goed  plan om deze combinatie voort te zetten in de functie van bestuurlid  Communicatie. Ik wil mij de komende periode gaan richten op de groei  van PerspectieF, zowel intern als extern. Niet alleen op kwantitatief  gebied, maar ook op kwalitatief gebied. PerspectieF verkeert in de  gelukkige positie dat zij leden heeft met talenten en kwaliteiten!  Het is een uitdaging om de juiste mensen op de juiste plek te  krijgen. Communicatie is in deze een goed middel. Verder hoop ik  jongeren uit te leggen wat de politiek nu eigenlijk inhoud, hoe  belangrijk het is en te laten zien welke rol jongeren hierin kunnen  spelen. Laat ik meteen van de gelegenheid gebruik maken; Mocht je je  willen inzetten voor PerpectieF, op welke manier dan ook. Laat het me  weten!

Gijsbert Duijzer - Bestuurslid Acties
Ik ben Gijsbert Duijzer en ik ben inmiddels ruim anderhalf jaar getrouwd met Margreet (niet Margreet Schutte, nieuw bestuurslid Communicatie red.). Vanaf 20 mei ga ik de functie van bestuurslid acties op mij nemen in het bestuur van PerspectieF. Ik studeer in Wageningen Bedrijfswetenschappen en ik hoop daar mijn studie voor de zomer te zullen afronden. Naast mijn studie heb ik veel ander activiteiten met name in kerk en sport. Omdat ik het belangrijk vind me zelf ook naast mijn studie in te zetten, en omdat ik mij altijd geïnteresseerd heb in politieke ontwikkelingen heb ik gesolliciteerd voor de bestuursfunctie bij Perspectief. Waarom ik gesolliciteerd heb voor de functie van bestuurslid acties? Ik zie mijzelf als een strakke organisator met de nodige creativiteit. Omdat de acties eigenlijk de belangrijkste manier zijn waarop PerspectieF naar buiten kan treden, zie ik het als een grote uitdaging om PerspectieF een sterker gezicht te geven. Iets waar ik mij in ieder geval op zou willen richten is de promotie van politieke betrokkenheid bij studenten en dan met name Christelijke studenten. In de studentenkringen waarin ik verkeer zijn het aantal leden van een politieke partij op één hand te tellen. Het is niet alleen goed voor de studenten zelf, maar vooral ook voor de ChristenUnie om zoveel mogelijk jonge geluiden te horen. Daarom zal ik mij in ieder geval gaan richten op de promotie onder studenten. Jullie horen nog van mij

Anton de Wit - Penningmeester
Mijn naam is Anton de Wit. Ik ben 21 jaar en woonachtig in Waddinxveen Op de Algemene Ledenvergadering van 20 mei zal ik worden voorgesteld als kandidaat penningmeester van PerspectieF. Momenteel volg ik de opleiding Accountancy aan de Hogeschool Rotterdam. Naast deze studie ben ik actief als penningmeester van de ChristenUnie Waddinxveen. De redenen dat ik mij aangemeld heb voor deze functie zijn te vinden in het feit dat financiële zaken mij bijzonder interesseren en dat ik graag een bijdrage lever aan de christelijke politiek. Als penningmeester wil ik me onder andere inzetten voor het uitbreiden van de financiële middelen. Hierdoor zal het mogelijk zijn om meer activiteiten te organiseren, met als doel om PerspectieF verder te profileren als christelijke politieke jongerenorganisatie.

Ruth van Otterloo - Internationaal Secretaris
Ik ben Ruth van Otterloo, 23 lentes jong en ik kom uit Emmeloord. Ik studeer al weer vijf jaar Internationale Organisaties, Internationale Betrekkingen in Groningen. Ik hoop voor de zomer afgestudeerd te zijn. Op dit moment loop ik stage bij de Atlantische Commissie in Den Haag waar ik me verdiep in allerlei veiligheidskwesties en internationaal nieuws. Daarnaast ben ik actief binnen jeugdkerk Fellowship in de Noordoostpolder die zowel in kwantiteit als in kwaliteit groeit! Ik vind het super om te zien hoe de Here God mensen kan veranderen! De liefde van God is zo groot voor deze wereld. Als de nieuwe internationaal secretaris van PerspectieF wil ik graag deze hoopvolle boodschap naar buiten toe uitdragen. Ik zal vooral het werk van de vorige internationale secretaris, Rita, voortzetten. Tevens wil ik PerspectieF op een goede manier naar buiten toe vertegenwoordigen. Ik vind het noodzakelijk dat men weet waar PerspectieF voor staat op internationaal terrein, via duidelijke communicatie, zoals naar andere politieke jongerenorganisaties. Ik ben zeer enthousiast voor deze taak en ik wil graag jongeren stimuleren om politiek actief te worden en verantwoordelijkheid te leren dragen voor de maatschappij waarin ze leven. Het is belangrijk om na te denken over internationale politieke kwesties en bij te dragen aan oplossingen om zo te werken aan een betere en rechtvaardiger wereld. Bovendien is het ook een belangrijke manier om het christen-zijn en het getuigenis van het evangelie uit te dragen. Jullie merken het wel, ik heb veel zin in deze taak en ik hoop velen van jullie te ontmoeten en eens te spreken!

« Terug

Reacties op 'Nieuwe bestuursleden stellen zich voor'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2006

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari