Nieuw bestuur PerspectieF Rotterdam

rotterdam 2vrijdag 03 november 2017 13:27

Sinds een paar maanden heeft het nieuwe bestuur van PerspectieF Rotterdam zich gevormd, allen met een passie voor Rotterdam. We staan voor een uitdaging om onze afdeling weer van de grond af op te bouwen.

Om te beginnen willen we ons graag voorstellen aan jullie! Het langste lid van het Rotterdamse bestuur is Daniël Smits. Hij studeert Maatschappelijk werk en Dienstverlening en heeft veel affiniteit met onderwerpen als de economie, onderwijs, ondernemerschap en het zorgstelsel. Vier jaar geleden is hij actief geworden bij PerspectieF om onrecht te bestrijden. In het bestuur van PerspectieF Rotterdam bekleedt Daniël de functie van Bestuurslid Communicatie, waarin hij contact heeft met andere PJO’s en diverse (studenten-)verenigingen. De volgende die wij willen voorstellen is Simon Pouwelse. Hij is voorzitter van ons bestuur en heeft sinds jongs af aan interesse in debatteren en politieke vraagstukken. Zijn specialisatie is de economie, aangezien hij Econometrie studeert aan de Erasmus Universiteit. Aankomend jaar wil hij zich focussen op het opbouwen van PerspectieF Rotterdam. Zijn rechterhand is Renée Breuer. Als master studente Sociologie is haar motivatie om een stem te geven voor de minderheden in de maatschappij. Als secretaris is het haar taak om contact te houden met de Rotterdamse leden door bijvoorbeeld een nieuwsbrief en sociale media. Dan tot slotte de man die alles kan: Wouter de Reus. Enkel sinds twee weken heeft hij zich bij ons aangesloten als Penningmeester. Hij studeert aan de Hogeschool Rotterdam om docent geschiedenis te worden. Naast zijn inzet bij ons is hij ook bij CU-SGP in Vlaardingen actief als fractielid.

Samen willen wij een stem geven aan de jongeren en Young Professionals in Rotterdam vanuit de christelijke waarden van naastenliefde en rentmeesterschap. Afgelopen periode hebben wij een pitch gegeven op een gezamenlijke avond van CDA, CU en SGP omtrent onze wensen voor Rotterdam in 2037. Hier hebben wij mogen vertellen dat we willen streven naar een innovatief, volledig duurzaam, sterker sociaal Rotterdam. Een andere activiteit die wij samen met de CU fractie mochten organiseren is de Dankdag-actie. Op 1 November hebben wij in het centrum van Rotterdam een lijn gespannen waar voorbijgangers hun dankpunten aan konden hangen. Zo hoopten wij meer aandacht te krijgen voor de christelijke politiek én mensen een goed gevoel te geven door te focussen op de mooie dingen in het leven.

 Als jullie vragen hebben of eventueel willen samenwerken kunnen jullie ons bereiken via rotterdam@perspectief.nu!

« Terug

Reacties op 'Nieuw bestuur PerspectieF Rotterdam'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2017

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari