Wedstrijd: Maak jouw requiem op RPF en GPV!

dinsdag 16 december 2003 00:00

Donderdag 1 januari 2004 is het dan zover. RPF en GPV zijn verleden tijd. De ChristenUnie is helemaal één. De Ebate-redactie wil dit afscheid niet ongemerkt voorbij laten gaan en wil daarom een 'requiembundel' uitgeven.

Wedstrijd
Het is niet de bedoeling dat dit de zoveelste bundel wordt met uitgebreide beschouwingen. Geheel in de Ebate-traditie is de redactie op zoek naar creatieve, vernieuwende, scherpe en humoristische bijdragen. Daarom is er een wedstrijd uitgeschreven. De beste inzendingen worden opgenomen in de bundel die gepresenteerd zal worden op het ChristenUnie-partijcongres op 24 januari 2004. De inzenders van de bijdragen die opgenomen worden, ontvangen de bundel gratis. De winnaar krijgt bovendien een boekenbon.

De opdracht
Geef op een creatieve manier uiting aan de fusie van RPF en GPV in de ChristenUnie en het afscheid van de oude partijen, maar kijk ook naar de toekomst. Verpak jouw uiting in een gedicht, een lied, een artikel, een cartoon, een interview, of noem maar op. Je bijdrage mag maximaal 500 woorden bevatten of maximaal 1 A4. De bijdragen worden beoordeeld door een deskundige jury.

Kerstvakantie
Heb jij nog tijd over in de kerstvakantie? Weet je echt niet wat je met al die vrije dagen moet? Of heb je even tijd voor iets anders tussen het leren van je tentamens door? Doe dan mee aan deze Ebate wedstrijd! De sluitingsdatum voor inzendingen is vrijdag 16 januari 2004. Bijdragen kunnen worden gestuurd naar redactie@ebate.nl. Iedereen mag meedoen aan deze wedstrijd. Vermeld bij je inzending duidelijk je naam, adres, telefoonnummer, emailadres en leeftijd.

Voorwaarden
Als deelnemer aan deze wedstrijd geeft je de redactie van Ebate toestemming om jouw bijdrage te gebruiken ten behoeve van bovengenoemde bundel en voor eventuele publicatie in Ebate en andere publicaties van PerspectieF, ChristenUnie-jongeren en de ChristenUnie.

« Terug

Reacties op 'Wedstrijd: Maak jouw requiem op RPF en GPV!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2003

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari