Meld je nu aan voor de Leiderschapstraining van PerspectieF!

Poster leiderschapstraining 2014 defdonderdag 30 oktober 2014 16:03

Na het succes van vorige jaren, biedt PerspectieF de leiderschapstraining in 2014-2015 voor de achtste keer aan. De training hoopt bij te dragen aan het ontdekken en ontwikkelen van leiderschapstalent binnen en buiten PerspectieF. Wij zijn op zoek naar potentiële christelijke leiders die de wil en de drive hebben om hun leiderschapstalent te ontwikkelen en daar al eerste stappen in gezet hebben.

De training is opgebouwd in drie delen: zes inspirerende bijeenkomsten, een persoonlijke coachingstraject en een afsluitend coachingsweekend. De inspirerende bijeenkomsten laten je kennismaken met verschillende kanten van leiderschap. In het coachingstraject krijg je een persoonlijke coach toegewezen. Daarmee krijg je de unieke mogelijkheid de algemen lessen in de praktijk terug te zien. In het afsluitende weekend komen deze twee sporen samen, door met alle coaches terug te blikken en gezamenlijk het thema leiderschap te bespreken. 

Aanmelden en Vereisten:
- Christelijke jongeren met interesse in leiderschap 
- Lid of bereid lid te worden PerspectieF, ChristenUnie-jongeren
- Kosten 85 euro per persoon (de marktwaarde van deze training gaat ver over de 1000 euro)
- Aanwezigheid bij startdag, alle avonden en het weekend.
- Selectiedagen (naar keuze) op: woensdag 26 november 15u – 18u; zaterdag 29 november 9:30u – 15:00u; maandag 1 december 18:30u –        22:30u
- Stuur een CV, motivatiebrief en je datumvoorkeur voor het selectiegesprek naar Tom Overbeeke, via organisatie@perspectief.nu.
- Deadline sollicitatie: maandag 24 november 2014

« Terug

Reacties op 'Meld je nu aan voor de Leiderschapstraining van PerspectieF!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari