PerspectieF nodigt vluchtelingen uit voor lustrumcongres

Meld je NU aan!dinsdag 29 september 2015 18:54

Aanstaande zaterdag organiseert PerspectieF een bijzonder congres, met een vernieuwend concept: naast leden zijn ook mensen die niet zoveel hebben met politiek uitgenodigd. Maar er is nog een derde groep genodigden. PerspectieF haalt zaterdag een vijftigtal vluchtelingen uit Utrechtse Jaarbeurs naar het congres om mee te doen aan de borrel en het diner.

Voorzitter Erik-Jan Hakvoort: "Dienen houdt in de praktijk in, dat we niet alleen óver vluchtelingen praten, maar ook mét vluchtelingen. Gewoon doen. Man, wat vind ik dit geweldig. En wat ben ik benieuwd naar hun verhalen!"

Ook Tweede Kamerlid Joël Voordewind is enthousiast voor de actie van PerspectieF: "Vluchtelingen hebben stuk voor stuk veel meegemaakt, hebben verhalen vol ervaringen en daar kunnen we veel van leren. Als het gaat om dienen en verdienen, hebben zij iets waardevols te vertellen. Het is dus ontzettend goed dat PerspectieF hen heeft uitgenodigd."

Joel Voordewind zal ook aanwezig zijn bij het Lustrumdiner door het diner te openen. Voordewind vertelt: "Ik ben aanwezig bij het diner om met deze vluchtelingen te eten en te spreken. In de Kamer hebben we het momenteel veel over deze mensen, voor wie we als ChristenUnie ook opkomen.”

Ook meedoen? Aanmelden voor het congres kan hier.

« Terug

Reacties op 'PerspectieF nodigt vluchtelingen uit voor lustrumcongres'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari