Kandidaat penningmeester: Arnoud Spruijt

DSC05193dinsdag 19 juni 2018 15:05

Nog een paar dagen tot aan de Focusdag van Perspectief, en daarom stellen we elke dag een kandidaat bestuurslid aan je voor. Met vanmiddag; Arnoud Spruijt, kandidaat penningmeester.

Mijn naam is Arnoud Spruijt, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Sliedrecht. Ik studeer Sociale Geografie en Planologie in Utrecht en ben sinds 21 maart 2018 gemeenteraadslid voor de SGP-ChristenUnie in Sliedrecht (7 zetels). Hier houd ik me vooral bezig met zaken als duurzaamheid, burgerparticipatie en economie. Mijn vrije tijd besteed ik (als het goed weer is) sportief met wielrennen en volleyballen.

Mijn politieke betrokkenheid was aanvankelijk vooral gericht op Sliedrecht. In 2016 begon ik als fractieondersteuner met de fractie mee te denken over enkele dossiers, vooral op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu. Later raakte ik meer betrokken in het politieke werk door mee te doen in het campagneteam voor de gemeenteraadsverkiezingen en ik kwam op een verkiesbare plek op de kandidatenlijst te staan. De campagnetijd heb ik ervaren als een mooie, leerzame tijd waarin veel op je af komt. Ook na de verkiezingen ben ik deel blijven uitmaken van het campagneteam.

Parallel aan de bezigheden in Sliedrecht ben ik via allerlei activiteiten meer en meer betrokken geraakt bij PerspectieF. Al snel merkte ik dat een andere politieke omgeving me veel enthousiasme en energie oplevert. Volgend jaar hoop ik vanuit de functie als penningmeester dat enthousiasme vast te houden en het te delen met andere mensen. Er leven gelukkig genoeg goede ideeën onder de PerspectieF-leden; ik kijk ernaar uit om het komende jaar hier concreet en bewust mee aan de slag te gaan.

Wil jij aankomende zaterdag op Arnoud stemmen voor het landelijk bestuur? Meld je dan snel aan voor onze Focusdag! https://www.perspectief.nu/nl/page/45589

« Terug

Reacties op 'Kandidaat penningmeester: Arnoud Spruijt'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari