Kandidaat secretaris: Matthijs Vet

matthijsvetvrijdag 22 juni 2018 14:16

Nog één dag tot aan de Focusdag van Perspectief, en daarom stellen we elke dag een kandidaat bestuurslid aan je voor. Met vanmiddag; Matthijs Vet, kandidaat secretaris.

Mijn naam is Matthijs Vet. Ik ben 20 jaar en studeer aan de Universiteit van Leiden, waar ik  in het derde van mijn studie geschiedenis zit. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij PerspectieF-evenementen, de studentenvereniging of als technicus bij de radio. Daarnaast ga ik graag op stap met vrienden en hou ik van cultuur snuiven. Ik heb grote interesse in historische speelfilms. 

Sinds drie jaar ben ik actief lid van PerspectieF waarbij ik lid van de projectgroep Jonge Veteranen ben geweest, schrijver van diverse columns voor diverse media, voorzitter van de Leidsche PerspectieF-afdeling en (mede)organisator van evenmenten zoals de Focusdag en politieke cafés.  Op lokaal niveau, in mijn woonplaats Bodegraven, heb ik mij beschikbaar gestelt als lijstduwer bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen.

Ik heb PerspectieF leren kennen als een organisatie met duidelijke idealen die de christelijke normen en waarden uitdraagt in de Nederlandse politiek. Dit gaat gepaard met veel enthousiasme en toewijding. De veelzijdige rollen die ik de afgelopen jaren heb mogen vervullen binnen PerspectieF, hebben mij gemotiveerd  om te solliciteren naar de functie van secretaris binnen het Landelijk Bestuur van PerspectieF.

Als secretaris wil ik een verbindende rol binnen PerspectieF vervullen en tesamen met de andere bestuursleden sturing aan PerspectieF geven.  Ik zie het als mijn taak om constructief beleid te maken en uit te voeren, waarbij ik de dialoog hoog in het vaandel heb staan.  Naast ondersteunende en organisatorische onderdelen zijn er ook administratieve taken zoals het beheer van het archief en het vastleggen van vergaderingen. Deze laatste taken liggen binnen het verlengde van mijn studie Geschiedenis en spreken mij daardoor ook erg aan. Als lid van het PerspectieF-bestuur wil ik de komende jaren een positieve bijdrage aan PespectieF leveren. Samen gaan we aan de slag om Nederland elke dag weer een stukje mooier te maken.

« Terug

Reacties op 'Kandidaat secretaris: Matthijs Vet'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari