De week van: Annemarie de Bruin – van de Spoel

De week van Annemarievrijdag 17 juni 2016 16:47

Vandaag stellen we bestuurskandidaat Annemarie de Bruin – van de Spoel voor, zij heeft gesolliciteerd voor de functie van secretaris. Geïnspireerd door dit artikel? Ontmoet haar op de Focusdag van PerspectieF!

Een korte introductie:

Ik ben Annemarie de Bruin – van de Spoel (21), getrouwd met Marten en samen wonen wij in Amersfoort. Ik studeer Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Wageningen. Daarnaast heb ik de verantwoordelijkheid voor de gebedsapp ‘iPray2Day’ en ben ik actief binnen onze kerk in Vathorst als redactielid van het magazine en als jeugdkringleider.

Afgelopen week ben ik op de volgende wijze bij PerspectieF betrokken geweest:

Afgelopen jaar was ik, samen met Jetske Gerkema, voorzitter van de projectgroep ‘Voedsel’. Nu het seizoen en dus ook onze projectgroep ten einde loopt zijn we bezig met het afronden van de laatste dingen. Het plan wat bedacht is, namelijk de mogelijkheid voor jonge boeren om gebruik te maken van een ‘ondernemingscoach’, wordt nu bij verschillende provincies besproken en we zijn bezig met het zoeken naar de juiste manier om dit verder te communiceren. Daarnaast was ik afgelopen woensdag uit interesse aanwezig bij de thema-avond van Smaakmakers 18|19.

Het volgende heeft afgelopen week veel indruk op mij gemaakt:

Wat afgelopen week een positieve indruk op mij heeft gemaakt is het initiatief vanuit PJO’s voor het aanbieden van een manifest. Dit manifest had betrekking op duurzaamheid en klimaatverandering en werd aangeboden aan staatssecretaris Dijkstra. Goed om te zien dat verschillende jongerenorganisaties dit als belangrijk thema zien en zich hier hard voor willen maken.

Hier wil ik mij het komende jaar voor inzetten:

In de jaren dat ik actief lid ben binnen PerspectieF, ben ik erg enthousiast geworden over de organisatie en de dingen die wij met elkaar bereiken. Om deze dingen te kunnen bereiken, moeten ook achter de schermen de zaken goed op orde zijn. Ik zie ernaar uit mij hiervoor in te zetten binnen de functie van secretaris en daarnaast te werken binnen een team van bestuursleden om samen met leden nog meer politieke impact te genereren in de samenleving.

In ‘De week van...’ stellen de kandidaat-bestuursleden zich aan de vereniging voor. We zien er naar uit jullie te ontmoeten op de Focusdag, 25 juni aanstaande. De volgende keer: Arie Barendrecht

« Terug

Reacties op 'De week van: Annemarie de Bruin – van de Spoel'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2016

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari