Wouter Kremer nieuw bestuurslid Communicatie

wouter-grootzaterdag 10 mei 2008 12:00

Het nieuwe bestuurslid Communicatie is bekend: Wouter Kremer, 20 jaar, is bereid gevonden het stokje over te nemen van Margreet Schutte, huidig bestuurslid Communicatie. Wouter is al langer actief binnen PerspectieF, onder meer als voorzitter van de lokale afdeling Boven-Groningen en lid van het promotie-team. Hieronder stelt hij zich uitgebreid voor.

Mijn naam is Wouter Kremer en ik ben 20 jaar. Vorig jaar ben ik vertrokken uit de provincie Groningen en sindsdien woon ik met veel plezier op kamers in de Friese provinciehoofdstad. In Leeuwarden studeer ik Bestuurskunde aan de Thorbecke Academie van de Noordelijke Hogeschools. Een deel van mijn vrije tijd besteed ik aan mijn studentenverenging It Bernlef Ielde en daarnaast vind ik het ook leuk om op mijn racefiets door Friesland te racen.

Ik loop al een tijdje rond bij PerspectieF. De afgelopen twee jaren ben ik onder andere voorzitter geweest van PerspectieF, Boven-Groningen en heb ik me bij PerspectieF bezig gehouden met promotie en ledenwerving. Ik heb ontzettend veel zin om nu aan de slag als bestuurslid Communicatie. Ik wil er in deze functie voor gaan zorgen dat PerspectieF zichtbaar blijft met een scherpe christelijke visie op de politiek en de maatschappij. Wat mij betreft blijf je veel van PerspectieF zien in de media, op verschillende festivals en via deze website. Ik wil er voor gaan zorgen dat jongeren zich door deze visie aangesproken voelen, zodat PerspectieF ook de komende tijd veel nieuwe leden kan verwelkomen. Lijkt je het leuk om ook hieraan mee te helpen door bijvoorbeeld actief te worden in de commissie communicatie of als promotor? Stuur dan een mail naar wkremer@perspectief.nu.

« Terug

Reacties op 'Wouter Kremer nieuw bestuurslid Communicatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2008

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari