Kamervragen gameverslaving dankzij studenten CHE

k.jpgdonderdag 25 februari 2010 07:27

Zes studenten Maatschappelijk Werk & Dienstverlening (MWD, 2e jaar) van de CHE, hebben afgelopen week ervoor gezorgd dat er door Joël Voordewind schriftelijke kamervragen zijn gesteld over het onderwerp 'Gameverslaving'.

De werkgroep die op donderdag 21 januari jl. het manifest met de titel ‘Aanpak gameverslaving naar next level’ aan het Tweede Kamerlid hebben overhandigd, formileerden deze vragen n.a.v. hun eigen onderzoek.

De studenten zijn vanuit hun studie MWD een project begonnen om een maatschappelijk probleem te analyseren en om vervolgens met een opdrachtgever naar een oplossing te zoeken. In dit project hebben de studenten in samenwerking met PerspectieF, ChristenUnie - Jongeren, onderzoek gedaan naar de oorzaken, gevolgen en de concrete oplossingen rondom Gameverslaving. N.a.v. het geschreven manifest en het onderzoek zijn er door de studenten vragen geformuleerd (zie bijlage) die nu door Voordewind schriftelijk zijn gesteld aan de demissionair minister van VWS Ab Klink. We kijken met belangstelling uit naar de beantwoording van de vragen.

Wil je ook meedenken over dingen rondom gezondheid binnen de werkgroep van PerspectieF?
Neem dan contact op met Maaske Treurniet via gezondheid@perspectief.nu

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Kamervragen Gameverslaving_ChristenUnie_feb201028,0 kBapplication/msworddownload

« Terug

Reacties op 'Kamervragen gameverslaving dankzij studenten CHE'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2010

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari