ECPYN summer school te volgen op weblog

ECPYNlogo100bij100maandag 12 juli 2010 07:12

Wie geïnteresseerd is in het European Christian Political Youth Network (ECPYN), maar niet bij de summer school in Macedonië kan zijn, kan het verloop van de conferentie volgen via het ECPYN-weblog. De summer school heeft dit jaar als thema 'Verzoening'.

Sprekers uit verschillende landen zullen lezingen en workshops verzorgen en er vindt een excursie plaats. Sprekers zijn onder andere vertegenwoordigers van de Macedonische regering, Macedonische parlementsleden, Alexander Ogorodnikov (onder andere oprichter van een christelijke partij in Rusland) en diverse sprekers uit Moldavië, Nederland, Roemenië en Rusland. De summer school, die ieder jaar in een ander land plaats vindt, wordt dit jaar gezamenlijk met de SGP-jongeren en de Macedonische Boris Trajkovski Stichting gehouden in Ohrid, in het westen van Macedonië.

Op www.ecpyn.blogspot.com houdt afzwaaiend secretaris-generaal van ECPYN, Jonathan van Tongeren, een weblog van de summerschool bij. Hij zal regelmatig een stukje plaatsen, reacties zijn welkom. ECPYN is ook te volgen via www.twitter.com/ECPYN

Bezoek voor meer informatie over ECPYN en de summer school de officiële website van ECPYN op www.ecpyn.org

 

 

 

« Terug

Reacties op 'ECPYN summer school te volgen op weblog'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2010

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari