ChristenUnie presenteert evaluatierapport Tweede Kamerverkiezingen: 'Met hart en ziel'

k.jpgwoensdag 22 december 2010 18:06

De ChristenUnie heeft vandaag het evaluatierapport ´Met hart en ziel´ gepresenteerd. Het rapport is geschreven naar aanleiding van de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni 2010. PerspectieF heeft kennis genomen van het rapport en ondersteunt de analyses en uitkomsten van het rapport.

"Wij zijn blij dat er na de verkiezingen door het Landelijk Bestuur een stuurgroep is ingesteld om de campagne te evalueren", aldus Daan Weststrate, vice-voorzitter van PerspectieF. “Wij zijn dan ook blij dat ook PerspectieF in de persoon van Robert Heij gevraagd is zitting te nemen in deze stuurgroep. Op deze manier hebben wij onze eigen ervaringen en leerpunten mee kunnen geven in de totale evaluatie. Met het doel om gezamenlijk als partij sterker te worden!

PerspectieF heeft grote waardering voor het vele en nauwkeurige werk dat de stuurgroep verricht heeft en kijkt uit naar de komende periode, waarin het taak is om de aanbevelingen en leerpunten in de praktijk te brengen. De keuze om het rapport openbaar te maken draagt bij aan de openheid en transparantie die de ChristenUnie wil nastreven. Wij hopen dan ook dat het rapport een mooie opstap mag zijn naar de toekomst en wensen daarbij iedereen veel succes om de taken die er liggen op te pakken!

Bekijk hier het rapport op de website van de ChristenUnie

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie presenteert evaluatierapport Tweede Kamerverkiezingen: 'Met hart en ziel''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2010

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari