PerspectieF Utrecht: we komen eraan!

dinsdag 06 januari 2004 00:00

Een aantal PerspectieF leden in de provincie Utrecht hebben ongeveer zes weken geleden voor het eerst een e-mail gehad, waarin ze werden gevraagd of ze misschien wat wilden doen voor PerspectieF Utrecht. Het resultaat is dat PerspectieF Utrecht het nieuwe jaar ingegaan is met een bestuur bestaande uit zes enthousiaste mensen, een groepje vrijwilligers en een hele zak vol ideeën.

Het komende jaar mogen de leden in Utrecht in ieder geval vier avonden verwachten, onder andere over Onderwijs en over de Europese Parlementsverkiezingen. Ook willen we discussieavonden organiseren met andere politieke jongeren organisaties, zullen we af en toe een nieuwsbrief de deur uit doen, gaan we aan de slag met een site en zullen we actief leden aan gaan werven, met als doelstelling dat er in 2006 honderd nieuwe leden zijn bijgekomen in de provincie Utrecht.

Omdat in de provincie Utrecht redelijk veel leden wonen, willen we na de zomervakantie ook plaatselijke afdelingen gaan oprichten en stimuleren. Zo worden de leden op lokaal niveau aangesproken door onderwerpen, waar zij ook mee te maken hebben. Op provinciaal niveau zullen dan de uitgebreidere avonden plaats vinden met grotere onderwerpen en prominente politici.

Uiteraard hopen wij jullie regelmatig te kunnen informeren over onze activiteiten. Begin maart mogen jullie in ieder geval de eerste avond verwachten. Het onderwerp voor deze avond wordt binnenkort bekendgemaakt.

Als je geïnteresseerd bent in PerspectieF Utrecht kan je ons gerust bellen of mailen!


Hopelijk tot ziens,

Namens het bestuur,


Harmjan Vedder

harmjan_v@hotmail.com
0645020595 of 033-2986009

« Terug

Reacties op 'PerspectieF Utrecht: we komen eraan!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2004

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

januari