Protesteren in Amsterdam en GMV-bijeenkomst in Zwolle

dinsdag 28 september 2004 00:00

Zoals jullie op de website van PerspectieF, op www.ebate.nl en in het Nederlands en Reformatorisch Dagblad hebben kunnen lezen, heeft PerspectieF haar steun betuigd aan de demonstratie van aanstaande zaterdag, in Amsterdam.

Er zijn wel bedenkingen bij sommige uitingsvormen van de vakbeweging en bepaalde manieren van demonstreren, maar PerspectieF heeft toch willen aangeven dat op veel onderdelen het kabinetsbeleid te hard is. Met name wordt dan gedacht aan het gebrek aan compensatie voor gehandicapten, chronisch zieken en ouderen, en het gebrek aan begrip voor werknemers die zwaar lichamelijk werk doen.

Natuurlijk houdt deze steun aan de demonstratie in Amsterdam niet in dat we de actiedag van het GMV, 'Iedereen telt!' niet van harte kunnen ondersteunen! We zijn ook blij met die actie. (Voor meer informatie kun je kijken op www.jonggmv.nl .)

PerspectieF-ers zullen aanwezig zijn op beide manifestaties, maar zij willen nog graag gezelschap! Ben jij het dus ook niet eens met de plannen van het kabinet en bereid om dit geluid te laten horen door naar Amsterdam of Zwolle te gaan?

Voor de protesten in Amsterdam geef je op via protest@perspectief.nu,  je komt dan in contact met PerspectieF-ers die ook gaan protesteren, zodat we gezamenlijk kunnen optrekken.

Voor de GMV-bijeenkomst in Zwolle geef je dan op via www.jonggmv.nl en mail even naar info@perspectief.nu  

« Terug

Reacties op 'Protesteren in Amsterdam en GMV-bijeenkomst in Zwolle'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2004

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

januari