Prins Bernhard overleden

donderdag 02 december 2004 21:20

PerspectieF heeft met bedroefdheid kennisgenomen van het overlijden van Z.K.H. Prins Bernhard. Hij zal in onze gedachten voortleven als een markante en strijdbare persoonlijkheid. Wij wensen de leden van de koninklijke familie Gods troostende nabijheid toe.

PerspectieF heeft met bedroefdheid kennisgenomen van het overlijden van Z.K.H. Prins Bernhard. Hij zal in onze gedachten voortleven als een markante en strijdbare persoonlijkheid.

Prins Bernhard is onvergetelijk als de prins die in de Tweede Wereldoorlog op allerlei fronten vocht voor de vrijheid van het land dat zijn tweede vaderland was. Naast de grote verdiensten van de prins in de strijd tegen de Duitse bezetter, zullen velen zich ook zijn inspanningen voor het behoud van de natuur als president van het Wereld Natuur Fonds en voor de Nederlandse cultuur als regent van het Prins Bernhard Cultuurfonds herinneren.

Onze gedachten gaan uit naar onze koningin en de andere kinderen en kleinkinderen van Prins Bernhard en Koningin Juliana. Wij wensen de leden van de koninklijke familie in deze moeilijke dagen Gods troostende nabijheid to

« Terug

Reacties op 'Prins Bernhard overleden'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2004

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

januari