Kandidaat-bestuurslid Politiek stelt zich voor

sander bannerdonderdag 21 april 2011 22:00

Op 21 mei is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van PerspectieF. Op deze ledenvergadering zal ook een nieuw bestuurslid verkozen worden. Voor de functie van bestuurslid Politiek Binnenland Algemeen draagt het bestuur Sander van ’t Foort voor. Hieronder stelt hij zichzelf alvast voor.

"Mijn naam is Sander van ’t Foort. Ik ben 23 jaar en studeer momenteel Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Ik ben nu ruim een jaar actief bij PerspectieF. Ik ben begonnen als een promotor van PerspectieF bij verschillende festivals. Daarna ben ik inhoudelijk meer aan de slag gegaan binnen een tweetal werkgroepen (Binnenland & Justitie en Duurzaamheid) en een commissie. Als hoogtepunt heb ik PerspectieF mogen vertegenwoordigen in het programma Rondom 10. Hetgeen overigens een unieke ervaring was! Na al deze activiteiten is mijn interesse voor de christelijke politiek alsmaar vergroot. Momenteel wil ik actief worden als bestuurslid Politiek Binnenland Algemeen. Op deze manier hoop ik een grotere bijdrage aan de partij te leveren en het christelijke geluid binnen de politiek te versterken."

Voor de vacatures van penningmeester en intern zijn helaas geen sollicitaties ontvangen. Voor de functie van penningmeester is Martin Otte bereid gevonden nog een half jaar aan te blijven als bestuurslid. Voor Interne Organisatie stelt het bestuur voor de functie (tijdelijk) samen te voegen bij de functie Afdelingen, zoals enkele jaren geleden ook al de gewoonte was. Dit betekent dat Imre Grevers (nu bestuurslid Afdelingen) vanaf 21 mei bestuurslid Afdelingen en Interne Organisatie zal zijn. Het bestuur is blij dat op deze manier een oplossing is gevonden voor de opengebleven vacatures en de continuïteit van het bestuur komend halfjaar gewaarborgd blijft.

« Terug

Reacties op 'Kandidaat-bestuurslid Politiek stelt zich voor'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2011

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari