PerspectieF presenteert nieuw logo

zaterdag 21 mei 2011 16:00

Op de Algemene Ledenvergadering van 21 mei presenteerde het PerspectieF-bestuur met trots het nieuwe logo. Dit nieuwe logo vergroot de herkenbaarheid van PerspectieF en sluit aan bij de in januari 2010 ingevoerde nieuwe huisstijl van de ChristenUnie. Bestuurslid communicatie Anneloes Kelder: “Het blauw staat voor betrouwbaarheid en met het cyaanblauw heeft PerspectieF een nieuwe frisse uitstraling.”

Vanaf 1 september gaat PerspectieF volledig over op de nieuwe huisstijl. Voor de promotie activiteiten in de zomer zullen langzaam nieuw materialen worden aangeschaft en op 1 september stapt PerspectieF volledig over. Alle geledingen worden in de loop van de zomer geïnformeerd over de invoering van de huisstijl. ‘Na een proces van een jaar zijn we erg trots en tevreden met dit resultaat’ zegt Anneloes Kelder.

Daarnaast keurde de ALV het jaarverslag en de jaarrekening van 2010 goed. Vervolgens namen vicevoorzitter en politiek bestuurslid Daan Weststrate en bestuurslid intern Bernard Bos afscheid. Voorzitter Robert Heij reikte namens het bestuur een Lid van Verdienste-oorkonde uit aan Bernard Bos en Daan Weststrate. Sander van ’t Foort werd door de ALV verkozen als politiek bestuurslid. Hij zal de portefeuilles duurzaamheid, onderwijs, gezondheid en justitie & veiligheid op zich nemen.

Anneloes Kelder (communicatie) en Robert Heij (voorzitter) met het nieuwe PerspectieF-logo.

« Terug

Reacties op 'PerspectieF presenteert nieuw logo'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2011

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari