PerspectieF doet voorstellen voor aanpassingen in het verkiezingsprogramma

zaterdag 24 april 2010 16:45

Op het ChristenUnie-congres van 24 april denkt PerspectieF op een actieve manier mee over het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. PerspectieF heeft een aantal voorstellen ingediend om het verkiezingsprogramma te wijzigingen. Zo wil PerspectieF graag dat Bachelor en Masterstudies niet duurder worden. Ook wil PerspectieF graag dat de ChristenUnie in het programma de problematiek rond gameverslaving opneemt.

Een ander belangrijk voorstel dat PerspectieF doet gaat over uitval in het hoger onderwijs. Eerder stelde PerspectieF dit probleem al aan de orde door een actie te organiseren op de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. Door samen met studenten van de school  te springen werd benadrukt dat het van belang is om uitval tegen te gaan. Een goed middel hiervoor zijn de scholen die de zogenaamde tussenjaren aanbieden. PerspectieF doet op het congres een voorstel om dit ook in het verkiezingsprogramma te krijgen.

Op het Uniecongres stemmen kiesverenigingen en PerspectieF over het programma. De resultaten van de stemmingen zullen later via deze site bekend worden gemaakt.

« Terug

Reacties op 'PerspectieF doet voorstellen voor aanpassingen in het verkiezingsprogramma'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2010

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari