Werkgroep Onderwijs lanceert ‘Voor je kiezen’

Banner actie voor je kiezenmaandag 10 mei 2010 14:46

A.s. zaterdagmiddag 15 mei houd de werkgroep Onderwijs, Jeugd en Gezin van PerspectieF een actie bij winkelcentrum Emiclaer te Amersfoort. PerspectieF lanceert hier het thema ‘Voor je kiezen’. Ouders moeten namelijk keuzevrijheid krijgen om de zorg voor hun kinderen en hun werk te combineren!

De werkgroep heeft voor 15 mei gekozen, omdat dit de dag van het gezin is. Op die dag wil PerspectieF aandacht vragen voor de keuzes die ouders moeten maken bij het combineren van hun werk en de zorg voor hun kinderen. Ouders krijgen hierdoor heel wat voor hun kiezen. PerspectieF wil benadrukken dat de keuzevrijheid bij deze keuzes voorop moet staan. Daarom pleiten wij voor één budget voor het kind, waarin zowel de kinderbijslag als de bijdrage voor de kinderopvang is opgenomen zodat ouders financieel meer keuzevrijheid hebben. Ook willen wij afspraken laten opnemen in de CAO’s over meer mogelijkheden voor flexibele werktijden en schooltijdbanen. Op die manier kunnen ouders na schooltijd voor hun kind zorgen. Met deze voorstellen willen wij bereiken dat ouders minder voor hun kiezen krijgen.
Voorbereiding van de actie
Het belooft een bijzonder en gezellig evenement te worden. Kom dus naar Amersfoort en geniet van twee tot en met vier uur mee van de mega - reuze tandenborstel, clowns, prachtig geschminkte kinderen, een onderbouwde flyer en tandenborstel als symbool van de keuzevrijheid om uw tanden te poetsen.

Zin om actief mee te denken in de werkgroep Onderwijs, Jeugd en Gezin. Mail dan naar onderwijs@perspectief.nu

 

Foto's: voorbereidingen van de actie

« Terug

Reacties op 'Werkgroep Onderwijs lanceert ‘Voor je kiezen’'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2010

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari