Essaywedstrijd: De Toekomstige Uitbreiding van de EU

internationaal2vrijdag 30 mei 2008 09:59

Het secretariaat van het European Christian Political Youth Network, waaraan ook PerspectieF deelneemt, heeft een wedstrijd uitgeschreven. Wie een essay over "De toekomstige uitbreiding van de EU" instuurt maakt kans op gratis deelname aan de Internationale Summer School van ECPYN in Moldavie of een boek.

De toekomstige uitbreiding van de EU is ook het thema van de Vijfde Internationale Summer School van ECPYN van 23 tot en met 27 augustus in Chisinau, Moldavie. De ingezonden essays zullen worden beoordeeld door een jury bestaande uit onder andere Stefanie Schuddebeurs, Jonathan van Tongeren, secretaris-generaal van het European Christian Political Youth Network en Vladimir Plamadeala van de christen-democraten van Moldavie. De schrijver van het winnende essay mag kiezen tussen gratis deelname aan de summer school of een gratis exemplaar van Political Visions and Illusions, van David T. Koyzis.

De essays moeten zo'n 1800 woorden lang zijn, met een afwijking van 200 woorden en kunnen ingestuurd worden naar het secretariaat van ECPYN voor 28 juli 12:00 's middags. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jonathan van Tongeren, internationaal@perspectief.nu

Let op: Schrijf je essay in het Engels!

« Terug

Reacties op 'Essaywedstrijd: De Toekomstige Uitbreiding van de EU'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2008

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari