PerspectieF presenteert 2e vacatureboekje

vacatureboekje0809maandag 10 november 2008 22:11

Voor de tweede keer in de korte geschiedenis heeft PerspectieF een vacatureboekje gepresenteerd. Dit boekje wordt verspreid onder alle leden en zal vanaf begin volgende week op de deurmat liggen. Dit jaar staan er naast alle vacatures ook een overzicht in van alle trainingen die volgend jaar aangeboden worden.

Het vacatureboekje is een noodzakelijk instrument geworden om de leden te kunnen tonen welke mogelijkheden er zijn om actief te worden binnen PerspectieF. In het huidige vacatureboekje is voor alle soorten talenten ruimte binnen de vereniging. Een aantal vacatures staan er net als vorig jaar nog steeds in, omdat sommige vacatures niet vervult zijn in het afgelopen. Toch zijn de verwachtingen dit jaar hoger dan vorig jaar. Dat komt mede doordat we niet meer alleen vaste functies aanbieden, maar vanaf 2009 ook gaan werken met een poule van mensen die af en toe een keer iets voor de vereniging willen doen. Deze zogenaamde "actieven poule" moet een mogelijkheid zijn voor mensen om af en toe iets te doen en niet langer vast te zitten aan een bepaalde functie.

Een vooruitgang met vorig jaar is dat naast de vacatures ook de trainingen onder het voetlicht worden gezet. PerspectieF is een jonge club mensen die we willen ontwikkelen tot de leiders en sociaal christelijke denkers van morgen. Dit jaar zal weer sterk ingezet worden op de leiderschaps skills en nieuw dit jaar is het Fellows programma in samenwerking met het Wetenschappelijk Instituut van de ChristenUnie. Kortom in het boekje vind je alles wat je komend jaar kunt doen om je te ontwikkelen. We zijn zeer benieuwd naar jullie reacties en hopen dat we op deze manier zoveel mogelijk jongeren actief kunnen krijgen bij PerspectieF. Wij hopen dat jullie die uitdaging aan willen gaan!

 

« Terug

Reacties op 'PerspectieF presenteert 2e vacatureboekje'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2008

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari