PerspectieF lanceert campagne gemeenteraadsverkiezingen

maandag 20 juni 2005 16:28

PerspectieF heeft de aftrap gegeven voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2006. Afgelopen week is de campagne onder het motto 'Voor Elkaar' gelanceerd. Hiermee wil PerspectieF stimuleren dat jongeren een bijdrage leveren aan succesvolle verkiezingen voor de ChristenUnie volgend jaar.

PerspectieF heeft de aftrap gegeven voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2006. Afgelopen week is de campagne onder het motto 'Voor Elkaar' gelanceerd. Hiermee wil PerspectieF stimuleren dat jongeren bijdragen aan een succesvolle uitslag voor de verkiezingen.

Campagne-leider Aldert de Boer zegt: "Wil jij meedoen met de gemeenteraads verkiezingen in 2006? Dat kan! Kijk een op deze website voor tips, ideeën, collega's en inspiratie. Of meld je aan bij het campagneteam van PerspectieF. Wij zorgen ervoor dat JIJ bij de ChristenUnie in jouw woonplaats aan de slag kan met de gemeenteraads- verkiezingen.  Dus doe mee en laat je stem als jongere horen! Voor elkaar, voor de ChristenUnie."

Met de term 'Voor Elkaar' laat PerspectieF zien wat mij net Nederland willen . We moeten het  met elkaar doen. Daarom moet de overheid (in Den Haag en in het dorp of in de stad) meer oog hebben voor relaties. Het is belangrijk dat burgers naar elkaar omkijken en dat de overheid de mensen die dat nodig hebben helpt. In de tweede plaats laat "Voor Elkaar" zien dat we ook de campagne samen moeten doen.  Jong en oud voor elkaar in de ChristenUnie-campagne. Nu is het voor kiesverenigingen soms best lastig om jongeren te vinden of een geschikte plek te geven. Daarom willen wij helpen! Want campagne voeren doe je met elkaar 'voor elkaar'. Iedereen heeft er baat bij als ook de jongeren goed vertegenwoordigd zijn op de kieslijst, in het campagneteam, achter een stand of tijdens een debat! Ook de ChristenUnie staat te springen om jou!  

Bezoek ook de site van 'Voor Elkaar'.

« Terug

Reacties op 'PerspectieF lanceert campagne gemeenteraadsverkiezingen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2005

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari