Nieuw Politiek Programma vanaf april 2006

maandag 28 november 2005 21:54

PerspectieF zal op de Ledenvergadering van april 2006 een nieuw politiek programma presenteren. Het oude programma wordt in zijn geheel vervangen. Dat maakte Harmjan Vedder, bestuurslid Politiek, bekend tijdens de Ledenvergadering in november.

Harmjan VedderPerspectieF zal op de Ledenvergadering van april 2006 een nieuw politiek programma presenteren. Het oude programma wordt in zijn geheel vervangen. Dat maakte Harmjan Vedder, bestuurslid Politiek, bekend tijdens de Ledenvergadering in november. “Het oude programma is inmiddels zwaar verouderd en veel te dik. Dat was goed toen PerspectieF net bestond. Nu we vijf jaar bestaan is het tijd voor een kleiner, duidelijker en toegankelijker politiek programma.
 
Het opstellen van het politieke programma zal gebeuren onder leiding van de Politieke Fractie. Naast de bestaande werkgroepen, zullen er ook heel veel nieuwe werkgroepen op worden gezet om verschillende thema’s uit te werken. Harmjan roept de leden op om ook mee te denken: “Dit is een unieke kans om je tegen de standpunten van PerspectieF aan te bemoeien. Alle leden mogen meedenken en schrijven. We hebben iedereen nodig!”
 
Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Harmjan, via politiek@perspectief.nu of 06-45020595.
 

« Terug

Reacties op 'Nieuw Politiek Programma vanaf april 2006'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2005

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari