Van Buitenen: Niet erg als Nederland Transparant flopt (Reformatorisch Dagblad)

maandag 10 januari 2005 21:48

In Perspex, het jongerenmagazine van de ChristenUnie-jongeren, zegt Van Buitenen dat hij eerst zijn beloftes in het Europees Parlement moet waarmaken. "Daarom is mijn persoonlijke deelname aan de Tweede-Kamerverkiezingen helemaal niet aan de orde.”

 

Redactie politiek

DEN HAAG - Europarlementariër Paul van Buitenen van Europa Transparant „ligt er geen nacht wakker van als Nederland Transparant flopt.” 

Volgens de politicus klopt er niets van het bericht dat hij kandidaat zou zijn voor de Nederlandse evenknie van Europa Transparant. In Perspex, het jongerenmagazine van de ChristenUnie-jongeren, zegt Van Buitenen dat hij eerst zijn beloftes in het Europees Parlement moet waarmaken. „Daarom is mijn persoonlijke deelname aan de Tweede-Kamerverkiezingen helemaal niet aan de orde.” 

Verder geeft Van Buitenen in het vraaggesprek toe dat hij de voormalige VVD-minister te hard heeft aangepakt. „Op de persconferentie die ik gaf, had ik sommige antwoorden beter niet kunnen geven. Ik heb een bepaalde reputatie, dus toen ik die persconferentie aankondigde, dacht iedereen: „Nu gaat er wat gebeuren.” Terwijl ik alleen maar wilde aangeven dat er dingen fout zaten, die waar mogelijk wilde noemen, en aan wilde dringen op een onderzoek door de Nederlandse regering.”

Reformatorisch Dagblad, 7 januar

« Terug

Reacties op 'Van Buitenen: Niet erg als Nederland Transparant flopt (Reformatorisch Dagblad)'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2005

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari