Rogier Havelaar gekozen als nieuwe voorzitter

zaterdag 24 september 2005 10:37

DEN HAAG - De ChristenUnie-jongerenorganisatie PerspectieF heeft een nieuwe voorzitter. Rogier Havelaar (21) neemt de hamer over van huidig voorzitter Marcel Benard (22), die zijn functie sinds 2002 vervulde. De speeches van beiden zijn nu ook online.

De ChristenUnie-jongerenorganisatie PerspectieF heeft een nieuwe voorzitter. Rogier Havelaar (21) neemt de hamer over van huidig voorzitter Marcel Benard (22), die zijn functie sinds 2002 vervulde.

Havelaar is vrijdagavond tijdens de viering van het vijfjarig bestaan van PerspectieF verkozen. Tijdens zijn openingsspeech op de bijeenkomst in Amersfoort kondigde Havelaar aan dat hij „recht wil maken wat krom is.” Zijn speerpunten voor de komende tijd zijn milieu, armoedebestrijding en eerlijke handel.

In het licht van dat laatste heeft hij zijn steun betuigt aan de actie van de TimeToTurn om via een campagne te bereiken dat er straks alleen nog maar Max-Havelaar-koffie wordt geschonken in overheidsgebouwen. De student organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg gaat verder de nadruk leggen op het activeren van leden en op de externe zichtbaarheid van de jongerenorganisatie.

Speech Marcel Benard

Speech Rogier Havelaar

« Terug

Reacties op 'Rogier Havelaar gekozen als nieuwe voorzitter'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2005

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari