Jong en oud-campagne CU in De Regenboog van start

dinsdag 15 maart 2005 13:26

Met een bezoek aan verzorgingshuis De Regenboog in Dronten heeft PerspectieF, de ChristenUnie-jongeren, zaterdag het startsein gegeven voor een campagne waarin jongeren op bezoek gaan bij bewoners van ouderencentra.

Uit: Flevolands Dagblad

van een onzer verslaggevers

DRONTEN - Met een bezoek aan verzorgingshuis De Regenboog in Dronten heeft PerspectieF, de ChristenUnie-jongeren, Zaterdag het startsein gegeven voor een campagne waarin jongeren op bezoek gaan bij bewoners van ouderencentra.Het doel van de campagne is om het belang van contacten tussen jongeren en ouderen onder de aandacht te brengen. De ChristenUnie-jongerenorganisatie maakt zich zorgen over een gebrek aan contact tussen jongeren en ouderen. 'De contacten die je hebt, helpen om elkaar te begrijpen en te waarderen', aldus PerspectieF-voorzitter Marcel Benard.

'Respect hebben voor ouderen wordt ons geleerd in de bijbel, maar het moet niet alleen bij woorden blijven', geeft Benard aan. De komende maanden zullen meer leden van PerspectieF het voorbeeld uit Dronten volgen en een bezoek brengen aan een bejaardenhuis bij hen in de buurt.

« Terug

Reacties op 'Jong en oud-campagne CU in De Regenboog van start'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2005

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari