PerspectieF uitgenodigd voor 'Bimbo's en Boerka's'

Logo NPSdinsdag 24 juli 2007 12:38

Dinsdagavond 21 augustus neemt de NPS de thema avond "Bimbo's en Boerka's" op. "Bimbo's en Boerka's" is een eenmalig televisieprogramma met discussies, interviews, filmpjes en cabaret. Het geheel wordt gepresenteerd door Jeroen Pauw en de 'Meiden van Halal' (Esmaa, Jihad en Hajar Alariachi). Centrale vraag op deze avond: hoe is het gesteld met de zo gewaardeerde vrijheden in Nederland? Staan ze onder druk of zijn we juist te ver doorgeschoten?

Er komen vijf thema's aan bod: de vrije seksuele moraal; de rolverdeling man/vrouw; kleding en omgangsvormen; homoseksualiteit; en de vrijheid van meningsuiting.

"Bimbo's en Boerka's" wordt op dinsdagavond 21 augustus opgenomen in Hilversum; het publiek wordt uiterlijk 19.30  uur verwacht in studio. De opname duurt ongeveer 90 minuten. De uitzending is op 23 of 30 augustus bij de NPS op Nederland 3.

Voor deze opname zijn we nog op zoek naar publiek. Tijdens opnames krijgt het publiek ook een actieve rol, via een stemming wordt na elk onderdeel de mening van het publiek gepeild.

Jij, als PerspectieF'er kan hier bij zijn. Geef je op via communicatie@perspectief.nu en vermeld je naam, e-mailadres, telefoonnummer en leeftijd.

« Terug

Archief > 2007

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari